Aktuellt
Malmstens fisk bygger ut
Vi har tidigare berättat att Meat`d Patè lämnar Saluhallen för nya äventyr. Många har undrat vad som händer med den ytan och här kommer svaret. Det..
Möt Hampus Ponné, ägaren av Gamla Franska
Wasabi räddar mat och minskar matsvinnet
Wasabi vill bidra med bra mat till bättre pris och på så sätt minska matsvinnet. Genom apparna ResQ och Karma kan du beställa kvalitetsmat som inte..
Meat`d Paté lämnar Saluhallen
Vi måste tyvärr meddela att Meat`d Paté lämnar Saluhallen. Efter ett år av fantastisk matlagning, humor och trevligt bemötande kommer vi definitivt..
Gamla Franska, en ny restaurang i Saluhallen
Nu är det klart att Hampus Ponné öppnar restaurang Gamla Franska i Saluhallen. Restaurangen öppnar 1 september och rymmer över 60 platser. Där ska..
Ostronfrossa
Varje fredag mellan 15:00-18:00 är det Ostronfrossa hos Malmstens, ostronen kostar 10:- styck och vi kan lova dig en lyxig avslutning på..
Bjärekyckling är Sveriges första klimatcertifierade kyckling.
Som första kycklingproducent någonsin klimatcertifierar Bjärefågel sin uppfödning och produkten Bjärekyckling. Klimatcertifieringen innebär bland..