Lunds saluhall samarbetar med Lunds universitet


(Klicka på pilarna för att se alla 12 bilder)

Ganska nyligen föreläste Lunds saluhalls digitala marknadsförare Diana Dontsova för studenter på Ekonomicentrum, Lunds universitet. Ämnet var digital marknadsföring i sociala medier med fokus branding, dvs. hur man bygger ett varumärke i sociala medier. Lokalen fylldes av unga studenter som ville veta mer om modern marknadsföring och hur influensers arbetar idag.  Eftersom det var en lunchföreläsning sponsrade Lunds saluhall med mat från Gröna Deli och goodiebags från våra butiker. Samarbetet planerades ihop med Ekonomicentrums studentkår och fler samarbeten är på gång tillsammans med Lunds universitet.

Tack till alla studenter som kom och till studentkåren för en härlig dag!

FOTO: MARCUS JÄRVINEN