Möt Filippa Rise på Gateau


Möt Filippa Rise på Gateau

Berätta om Gateau!
På Gateau hittar du allt från stenugnsbakat surdegsbröd till franska tårtor med inspiration från de bästa franska patisserierna. Hos oss kan kunderna alltid lita på att de får högsta kvalitet på produkter och bemötande.

Bröden bakar vi enligt traditionella franska recept med surdeg och långa liggtider precis som förebilden Poilâne i Paris. Varje bröd bakas långsamt för hand med naturliga råvaror. Bröden gräddas sedan hårt på hög temperatur i stenugn. Resultatet är stora saftiga och vackra surdegsbröd med hård skorpa, mycket smak och naturligt lång hållbarhet.

Vad får man inte missa att prova hos er?
Vårt ost- & olivbröd! Att steka i olja och låta osten smälta är helt magiskt gott.

Ditt bästa matminne?
Första gången jag fick uppleva pappas fisksoppa med saffran och vitlöksstekt surdegsbröd. Sedan dess en storfavorit.