Farmshack BBQ ”The Deli” flyttar in i Lunds saluhall


Vi välkomnar Stefan Widman Allansson och Farmshack BBQ ”The Deli” till Lunds Saluhall! Ni öppnar redan måndag 3/12 kl. 11.00.

– Berätta lite om ert koncept!
Opretentiös kvalitativ comfort food. Gärna i kombination med smakytterligheter. Sött är gott, salt är gott, surt är gott, rökt är himmelskt. Den enkla råvaran ges tid att få ta till sig både smaker, värme och beredning under lång tid. That´s Low and Slow,
Gött häng, en kram och en Smashed Pork Belly Sandwich sen är dagen gjord.

– Ni kommer att servera fläsk, kött och lamm. Kommer ni att servera kyckling nu när ni tar över Bjärefågels yta?
I ett vänskapligt förhållande till Bjärefågel kompletterar vi deras sortiment med våra. Många gemensamma grundvärden till råvaran och beredningen gjorde att vi enades om en lösning där vi bibehåller kontaktytan till slutkonsumenten med våra produkter. Grillade kycklingar i ett antal variationer kommer att grillas i rotesseriet.

– Vad får man inte missa att äta hos er?
Smashed Pork Belly Sandwich

– Har ni kvar ert andra ställe på Dammtorpsvägen?
Jajamensan! Måste kunna röka våra grejer som ska säljas i Delin i Saluhallen samt ha ett ställe man kan cykla till och grilla marshmallows.

– Vad fick er att öppna en Deli i Lunds Saluhall?
Den behöver vår glädje och kärlek!

– Varmt välkomna till oss! Vi ser fram emot att ha er hos oss! 
Tack! Vi med!