Catering till studentfesten?


Catering till studentfesten?

Flera av våra handlare erbjuder färdiga studentbufféer med allt som hör till!
Under fliken Handlare och Restauranger kan ni läsa mer om våra aktörer och se vilken härlig variation vi har på saluhallen. Här hittar ni bland andra; det franska köket med personlig touch, det kryddigt doftande persiska köket , det grillade, smakrika amerikanska köket, det italienska köket med de klassiska favoriterna samt fiskrestaurangen med havets alla läckerheter.
Handlarna erbjuder ett fantastiskt sortiment av kött, korvar, pastejer, långgrillat, inlagt, syltat, fermenterat, torkat, ostar, bröd, fisk, skaldjur, pajer och piroger, veganskt, vegetariskt, antipasti choklad, godis, tårtor och mycket mer!

Ni hittar menyer på de enskilda verksamheternas hemsidor och Facebook.