Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag

Fira någon kär med något gott från Saluhallen. På Ahlgrens Konfektyr är det full rulle inför alla hjärtans dag och praliner av alla dess slag har tillverkats i det egna chocolateriet och packats i fina askar i olika storlekar och smakkombinationer.

14 februari är såklart också en stor dag för Gateau som erbjuder allt från rosenrosa princesstårta, hjärtligt dekorerad chokladtårta och fina vaniljhjärtan särskilt bakade inför dagen. Förbeställ gärna på Gateau.se för att säkra ditt firande.

Är man inte ute efter något sött kan ju en lagrad cheddar i hjärtform från Osthuset kanske locka? Kanske i kombination med hjärtknäcke från Petersborgs Gårdsbutik…

Njut av en middag på tu mans hand på Gamla Franska.alla hjärtans dag meny Deras läckra alla hjärtans meny går att boka fram till 10/2 så länge plats finns. Annars har Saluhallen så klart många andra fina restauranger att välja mellan.