Tareq Taylor i Lunds saluhall lördag 28 oktober 2017


Tareq Taylor i Lunds saluhall lördag 28 oktober 2017

Äntligen är det dags för Malmökocken och kokboksförfattaren Tareq Taylor att återigen besöka oss i Lunds saluhall. Ni känner säkert igen Tareq från TV-programmen Kockarnas kamp och Trädgårdstider. En del av er kanske har ätit god mat i hans restaurang och matstudio Kockeriet.

I våras kom Tareq ut med en ny kokbok, ”Tareq Taylors kyckling”. Den ska han signera i Lunds saluhall lördag 28 oktober kl. 12-13. Ta med din bok eller skaffa en på plats och få den signerad. Under besöket bjuder saluhallens Bjärefågel på smakprover lagade på Tareq Taylors recept. Vi är extra stolta över Bjärefågel eftersom Tareq har gett dem det högsta betyget av alla svenska kycklingar. Om du smakat Bjärefågels kyckling förstår du varför den rankas högt. Det handlar om smak och struktur. Bättre svensk kyckling kan du helt enkelt inte få!

Tareq Taylor och Bjärefågel önskar er varmt välkomna till Lunds saluhall!