Smakvandring för barn i Lunds Saluhall


Smakvandring för barn i Lunds Saluhall

Tack till alla barn som var med oss på Smakvandringen under fredagens ”I hjärtat av Lund”. Att se alla barnens nyfikenhet och lust att smaka på olika sorters mat var en fröjd för oss på saluhallen. Till Jacques spännande berättelser gick barnen runt till sju av våra handlare och restauranger för att smaka och lära sig mer om olika råvaror.

Intresset för den kostnadsfria Smakvandringen i Lunds saluhall med Jacques Schultze var så stort att vi bjuder in till ännu en tur, Skyltsöndag 3/12 kl. 12.00 (tar ca 35 min och endast föranmälda barn). FULLSATT!  NY RUNDA KL. 12.40

Vi har begränsat med antal platser och en anmälan krävs. Ange namn, ålder och eventuella allergier genom att klicka på länken nedan. När det är gjort, invänta ett mail från Diana Diadonna Dontsova som en bekräftelse på platsen. Samling sker vid rulltrappan.

ANMÄLAN: SMAKVANDRING FÖR BARN 3/12 KL. 12.40

Varmt välkomna alla matintresserade barn!

Hälsningar

Lunds saluhall