14 december – Dessertmästaren Joel Lindqvist tempererar choklad och gör praliner


14 december – Dessertmästaren Joel Lindqvist tempererar choklad och gör praliner

Finns det något mer underhållande än att se ett proffs temperera choklad? Torsdag 14/12 kl. 16.30-19.00 har vi äran att njuta av Dessertmästaren Joel Lindqvist skapa egna praliner i vår saluhall. Du kommer att få se alla steg i en pralintillverkning och det bästa av allt, du får smaka! Vi garanterar en härlig och god chokladstund en vanlig torsdag eftermiddag!

Joels kokbok ”Dessertrevolution- jordnära desserter i samklang med naturen” kommer att finnas tillgänglig i Lunds saluhall om du vill ge bort en i julklapp. Ett perfekt tillfälle att få den signerad och kanske med en personlig hälsning. Boken innehåller tips, recept, tricks och en hel del inspiration till alla matintresserade.

Känner ni igen Joel så kan det vara från programmet Dessertmästarna då han vann 2014. Han är konditor, kock och driver Malmös Mat- och Chokladstudio där han erbjuder kurser, event, god choklad, bakverk och tårtor. Det vi gillar med honom är hans kärlek till bra råvaror!

Det här tillfället får du inte missa! Kom och smaka på underbara praliner gjorda av dessertmästaren själv!

Varmt välkomna!

Vill du läsa mer om Joel, klicka här!