Bjärefågel och Tareq Taylor lanserar lättlagade rätter


Bjärefågel och Tareq Taylor lanserar lättlagade rätter

Nu är de ute i vissa butiker och imorgon, torsdag, finns de i Lunds saluhall! Vi pratar så klart om de nya maträtterna framtagna av Tareq Taylor. Den gemensamma nämnaren för alla rätterna är en mör Bjärekyckling från vår skånska Bjärefågel.

Det här är ett helt nytt matkoncept med lättlagade rätter som hjälper familjer och singelhushåll att laga bra mat från grunden. Tre rätter finns ute och de är indisk Korma, Röd thai curry och Cacciatore men framåt våren kommer det fler smaker. De lättlagade måltiderna innehåller enbart naturliga råvaror och har inga konserveringsmedel. De är förberedda och kan tillagas på bara några minuter.

Bjärekyckling är Sveriges enda klimatcertifierad kyckling som växer upp med bra foder på ett etiskt sätt och minimal miljöpåverkan. Något som vi i Saluhallen är väldigt stolta över!

– Jag har aldrig tidigare satt mitt namn på en produkt på det här sättet, men det här ser jag verkligen fram emot.  Vi gör något tillsammans som kommer lösa ett vardagsproblem för många människor. Dessutom håller rätterna restaurangkvalité och smakar fantastiskt bra, säger Tareq Taylor.

Vill du testa Tareq Taylormade by Bjärefågel så finns dessa till försäljning i Lunds saluhall från och med torsdag 18 januari.

Varmt välkomna in till oss!

Vill du läsa om Tareq Taylor besöker Lunds saluhall? Klicka HÄR!