Bokfolket – 8 maj


Bokfolket – 8 maj
Äntligen!

Vi kan stolt berätta att Bokfolket är tillbaka! Bokfolket finns för dig och mig som är med i någon form av bokcirkel där vi samlas bara ”för att”. Kom med hela din bokcirkel, eller delar av den! Njut av en härlig stämning, god mat och ett glas av något gott!

ANMÄLAN GÖRS HÄR!

Vårens värd är Gamla Franska på Saluhallen i Lund som bjuder på en fin bit mat tisdagen den 8 maj klockan 18.00. Med oss ikväll har vi även den fantastiska kokboksförfattaren och tillika bronsmedaljören i Sveriges Mästerkock 2015, Susanna Bill. Susanna kommer berätta om hur vi blir klokare genom vad vi stoppar i oss! Bra va? Hennes nybakade kokbok ”Klok på mat” kom ut nyligen och kommer att finnas att köpa om du vill.

Du betalar 150 kr för mat på plats (dryck ej inkl.) och ANMÄLER DIG HÄR I FORMULÄRET (en anmälan per person). Vid frågor eller andra idéer, maila Birgitta Ryding på folkochfro@gmail.com

Här nedan kan ni se bilder från förra event  BOKFOLKET.

      

Mycket väl mött tisdagen den 8 maj på Gamla Franska! En fin goodiebag utlovas!

Varmt välkomna!

ANMÄLAN GÖRS HÄR!